به گزارش خبرنگار مهر در بناب، ناصرهاشمی صبح پنجشنبه در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بناب افزود: این آمار برای شهری دانشگاهی و حوزوی مثل بناب کافی نیست و هنوز از میانگین متوسط کشوری عقب هستیم.
معاون فرماندار بناب همچنین تأکید کرد: مسئولان مربوطه استانی باید توجه ویژه ای به وضعیت کتاب و کتابخوانی بناب داشته باشند تا این شهرستان و جوانان علاقمند به مطالعه به جایگاه واقعی خود دست پیدا کنند.
وی با اشاره به توجه ویژه دولت نهم و دهم به امر کتاب و کتابخوانی در این شهرستان گفت: در ابتدای شروع دولت نهم برای هر پنج نفر یک جلد کتاب وجود داشت، در حالی که اکنون این میزان به یک جلد کتاب برای سه نفر رسیده است و جهش خوبی را شاهد هستیم.
معاون فرماندار بناب از مطالعه و کتابخوانی به عنوان یکی از پایه های توسعه فرهنگی نام برد و اظهارداشت: در طول پنج سال گذشته میزان سرانه کتاب در شهرستان بناب تنها 1.5 برابر افزایش یافته است.
هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود از مصوبات خوب سفر قبلی هیئت دولت به استان در خصوص توسعه کتابخانه های عمومی بناب سخن گفت و اظهار داشت: احداث یک باب کتابخانه عمومی استاندارد در شهر بناب از محل اعتبارات ملی که باید 20 درصد عملیات آن امسال اجرا شود و همچنین احداث دو باب کتابخانه عمومی دیگر در روستاهای"قره چپق" و "چلقائی" از جمله این مصوبات هستند که اجرای آنها در ارتقای کمی و کیفی وضعیت کتاب و کتابخوانی در شهرستان بناب خیلی مؤثرخواهد بود.
در ادامه این جلسه، مسئول کتابخانه های عمومی بناب نیز با ارائه گزارشی از وضعیت کتابخانه های این شهرستان و شاخص های رشد آنها در بخشهای مختلف در طول سال گذشته گفت: تعداد مراجعین به کتابخانه های عمومی بناب در سال گذشته 26درصد، تعداد کتابهای امانت داده شده دو برابر و تعداد اعضای فعال 28 درصد و تعداد کتابهای موجود در کتابخانه ها 24درصد افزایش نشان می دهد که جای امیدواری دارد.
میرسردار مرندی همچنین از اجرای طرح یاوران کتاب برای نخستین بار در شهرستان بناب در سال جاری خبرداد و اذعان داشت: در صورت موافقت سازمان آموزش و پرورش با هدف ارتباط نزدیک مدارس با کتابخانه ها ؛ از هر مدرسه دو نفر دانش آموز به عنوان "رابط" و در قالب طرح "یاوران کتاب" انتخاب خواهند شد و در این راستا همکاری خواهند کرد.
نظر شما